До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шостий сезон "Гострих картузів" стане останнім

Гангстерська сага "Гострі картузи", що дістала премію BAFTA, завершиться на шостому сезоні. Про це повідомили продюсери шоу. Новина про те, що 6-й сезон стане останнім для клану з Бірмінгема, була досить несподіваною, особливо після того, як 5-й сезон набрав рекордну кількість глядачів для BBC One.

Киллиан Мерфи в сериале Кілліан Мерфі в серіалі "Гострі картузи"

Улюблена драма багатьох глядачів, яку створив Стівен Найт з Кілліаном Мерфі в головній ролі, уперше вийшла в ефір на BBC Two вісім років тому, а потім перейшла на BBC One у 2019 році з аудиторією понад сім мільйонів осіб. За межами Великої Британії серіал транслюється на Netflix.

Реклама

Кримінальна драма BBC відновила знімання після тимчасового припинення виробництва, спричиненого пандемією COVID-19. За словами Найта, шоу "повернеться голосно", а бандити стикнуться з "надзвичайною небезпекою" в шостому й останньому сезоні. Також Найт подражнив неоднозначною інформацією з приводу того, що поки серіал добігає кінця, "історія триватиме в іншій формі".

Кадр из сериала Кадр із серіалу "Гострі картузи"

Виконавча продюсерка Керін Мандабах додала: "Разом з нашими партнерами BBC і Netflix ми старанно працювали, щоб гарантувати безпечне повернення серіалу у виробництво. Спасибі всім фанатам, які виявили неухильну підтримку й терпіння. Сценарії неймовірні й знаменують собою кінець епічної історії, яка зачарувала аудиторію з моменту її першої появи у 2013 році, але світ „Гострих картузів" точно житиме".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.