До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Том Голланд — нове обличчя Prada

Британський актор Том Голланд став обличчям рекламної кампанії чоловічої колекції Prada весна-літо 2022. Автор кампейну — культовий фотограф Девід Сімс.

Том Холланд в кампейне Prada весна-лето 2022Том Голланд у кампейні Prada весна-літо 2022

Актор був одягнений у зшитий на замовлення костюм Prada на прем’єрі фільму "Людина-павук: Додому шляху нема" в Лос-Анджелесі в грудні минулого року. Шоколадно-коричневий костюм складався з двобортного блейзера з гострими вилогами і штанів зі складками. Костюм Голланда був одягнений поверх класичної білої сорочки й чорної краватки.

Реклама

Голланд грав культового персонажа Пітера Паркера, альтер его Людини-павука, з 2016 року. Вперше він з’явився в цій ролі у фільмі "Перший месник: Протистояння", 13-му фільмі саги Кінематографічного всесвіту Marvel.

Prada має великий досвід залучення кінозірок до своїх рекламних кампаній. Раніше колекції італійського модного Дому представляли Віллем Дефо, Ітан Гоук, Дейн Де Гаан та Езра Міллер, а також Джулія Гарнер, Шира Хаас і Гантер Шафер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.