До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Раян Гослінг тікає від усіх у новому кампейні Gucci

Ще влітку Раян Гослінг здивував своїх шанувальників яскравим виходом у образі Gucci. Тепер стало ясно, що це було не просто так – голлівудський актор став обличчям італійського бренду.

Раян Гослінг у рекламній кампанії Gucci

Гослінг знявся у рекламній кампанії під назвою Gucci Valigeria, присвяченій подорожам. В об'єктиві фотографа Глена Лачфорда Гослінг зображений у різних речах із колекції Gucci Savoy.

Реклама
Раян Гослінг у рекламній кампанії Gucci

Так, на одній світлині він штовхає візок посильного Gucci із багажем у стилі фільму "Поїзд до Дарджилінга / Відчайдушні мандрівники", приміряючи костюм у стилі 1970-х із затягнутим поясом; на іншій його можна побачити у гавайській сорочці з весняної колекції бренду в оточенні валіз із монограмою GG та ручної поклажі. Не менш ефектний вигляд він має і на задньому сидінні автомобіля Chevy у смугастому костюмі та вузькій краватці в стилі ретро.

Раян Гослінг у рекламній кампанії Gucci

Ця співпраця видається дуже органічною. Гослінг уже давно є одним із найулюбленіших акторів кіноіндустрії з фірмовим стилем, який він демонструє і на червоних хідниках, і в реальному житті. У Gucci також чималий досвід співпраці зі світом кіно – від Джареда Лета до Гаррі Стайлза, яким неймовірно підійшов еклектичний стиль бренду. Тим часом Алессандро Мікеле, креативний директор бренду, прокоментував: "Подорожі для Gucci ніколи не були лише переїздом з точки А в точку Б. Gucci — це бренд, який завжди супроводжував художників, письменників, акторів і режисерів в їхніх подорожах…".

Раян Гослінг у рекламній кампанії Gucci
Раян Гослінг у рекламній кампанії Gucci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.