До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jacquemus відкриє квіткову крамницю

Jacquemus відкриває в Парижі квіткову pop-up крамницю, де продаватимуть букети впродовж тижня.

Симон Порт Жакмюс jacquemusСимон Порт Жакмюс Фото: @jacquemus

"Я завжди мріяв про квітковий бутик", — сказав Симон Порт Жакмюс. Дизайнер зазначив, що він також був зацікавлений у тому, щоб ділитися зі світом чимось ще, крім одягу, у сучасних умовах. Минулого тижня французький уряд оголосив про частковий локдаун, щоб зупинити зростання захворюваності на коронавірус, і наказав закрити крамниці по всій країні.

Реклама
jacquemusФото: @jacquemus

Букети із жовтців ціною 30 євро загорнені у відрізи тканин минулих колекцій Jacquemus і продаватимуться тільки через Інтернет, але їх можна буде забрати в крамниці бренду або оформити доставу Парижем. Точна адреса крамниці, розміщеної у 18 окрузі міста, надаватиметься під час оформлення онлайн-замовлень, щоб запобігти ажіотажу.

jacquemusФото: @jacquemus

У квітковій крамниці працюватимуть продавці з бутиків бренду, які закрито через карантинні обмеження. Квіти надходять з квіткової ферми Les Fleurs de Paul на півдні Франції, де вирощують сезонні рослини. Попередні замовлення на букети починають приймати 26 березня, а крамниця працюватиме з 27 березня по 3 квітня.

jacquemusФото: @jacquemus

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.