До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Експерименти з кольором у колекції Jacquemus Menswear осінь-зима 2020/21

Симон Порт Жакмюс представив лукбук до чоловічої колекції Jacquemus осінь-зима 2020/21, у якому можна докладніше розглянути образи, запропоновані під час показу в січні.

Jacquemus Menswear осінь-зима 2020/21

Шанувальник насичених відтінків Жакмюс пропонує чоловікам вийти за звичні межі чорного, синього й сірого. Його палітра задумана на поєднанні фуксії й лаванди, декількох відтінків бежевого й натурального зеленого. Дизайнер легко міксує відтінки, тож образи мають свіжий і ненав’язливий вигляд, а здебільшого вільні силуети надають їм розслабленого вигляду. Водночас француз не забуває про деталі — майже до кожного образу він додає панаму або м’який шопер, шкіряний тримач для води або акуратну сумку, на яку точно в новому сезоні почнуть полювати шанувальниці Jacquemus.

Реклама
Jacquemus Menswear осінь-зима 2020/21
Jacquemus Menswear осінь-зима 2020/21
Jacquemus Menswear осінь-зима 2020/21

Нагадаємо, що за лаштунками шоу Jacquemus Menswear осінь-зима 2020/21 дизайнер розповідав, що в цьому шоу вирішив повернутися до свого коріння: "Коли я працював над цією колекцією, то чомусь згадав першу річ, яку зшив, — це була спідниця з фіранки, яку я створив для моєї мами. І тут мені захотілося повернутися до тієї чистоти й мінімалістичності, не робити зайвого, але робити те, що слугуватиме довго".

<b>Jacquemus Menswear осень-зима 2020/21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.