До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 обіцянок самій собі: навчитися насолоджуватися моментом

Vogue.ua спільно з маркою Intimissimi і модною ілюстраторкою Mademoiselle Jolie продовжує проєкт #MyIntimateMood. Новий сезон ми назвали "П'ять обіцянок самій собі" і в кожному матеріалі будемо нагадувати собі і вам, що найважливіші обіцянки в житті – не ті, які ми даємо іншим людям. А ті, які ми даємо собі.

ЗАВАНТАЖИТИ #MyIntimateMood

Обіцянка №1: насолоджуватися моментом

Фраза "жити моментом" стала такою загальновживаною, що втратила сенс. Вона нагадує ідіотські статуси в Instagram як-от: "Мене важко знайти, легко втратити і неможливо забути". Насправді, в ній є гарне раціональне зерно. Сенс у тому, аби проживати кожну мить життя та віддаватися їй цілком.

Реклама

На вулиці взагалі-то – розкішна осінь. Тепла, ласкава, з пронизливим синім небом. Листя тільки почало жовтіти, але вже пахне і шумить на вітрі по-новому. З усім цим багатством неодмінно треба щось робити. Наприклад, дихати на повні груди, жадібно втягуючи ніздрями вересневе повітря. Задивлятися на каштани, які розтовстіли за літо, обзавелися шипами і падають під ноги, так вивільняти свої глянцеві боки. Дивитися, які гарні київські дахи на тлі хмар. Спостерігати за оберемками хризантем, які продають у метро. Заглядати на ринок, де барви – яскравіші, ніж палітра Pantone: руді гарбузи, синяво-чорні баклажани, пучки петрушки, розмарину і чебрецю всіх відтінків зеленого.

Жити моментами означає насолоджуватися ними. Залучати всі органи чуття. Перш ніж ковтнути кави, вдихати її аромат. Ставити в домі квіти. Пити воду з красивого келиха. Палити свічки. Купувати шовк і льон, мереживо і кашемір. Готувати їжу, приправляти її травами. Подавати до вечері вино. Бігати в парку. Грати в м'яча на вулиці. Ходити пішки. Шелестіти сторінками книг. Хрумкотіти яблуками. Дзвінко сміятися. З почуттям плакати. Годувати котиків. Цілувати коханих. Обіймати друзів. Працювати – на повну силу, допомагати – від серця. Спілкуватися – з душею. Цінувати життя і можливості, які воно дарує щодня.

Прийняти той факт, що немає ніякого минулого, немає ніякого майбутнього. Все, що відбувається, – тут і зараз. Все життя – зосереджене в одному моменті. Ось воно, просто зараз.

Осіння резолюція №1: насолоджуватися життям. Перша обіцянка самій собі: бути щасливою. Легко влаштувати, до речі: сорочка-кімоно і штани-палаццо з деніму плюс мереживний топ. Ще не все, що потрібно для щастя, але вже чимало.

<b>5 обещаний самой себе</b>

Придбати білизну Intimissimi можна у фірмових магазинах бренду в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі та Херсоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.