Vogue Choice: TAYANNA складає осінній гардероб у ЦУМі

Ми продовжуємо наш проєкт Vogue Choice — цього разу разом зі співачкою TAYANNA ми вирушили до київського ЦУМу, де співачка ознайомилася з новими колекціями й склала свій осінній гардероб під нашим пильним поглядом.

Зефірна хмара

Хто сказав, що восени потрібно носити тільки драматичні силуети й темні тони. TAYANNA вирішила піти проти правил, створивши собі образ у ніжних відтінках — зефірно-рожевому, молочному, топленого молока. На допомогу їй прийшли мякий светр IRO, струмлива спідниця Nanushka й ботильйони Manu Atelier.

Патичок-рятівничок

Є такі речі, які здатні врятувати в будь-якій ситуації. Брючний костюм Vince якраз із таких, адже його легко з ділового дрес-коду перевести у вечірній, додавши лише правильні аксесуари, наприклад, металізовані босоніжки Jimmy Choo.

Багатоклітинні

Сорочковий крій цього сезону став надзвичайно популярним для верхнього одягу. Тому якщо улюблений класичний тренч або косуха вже набридли, то саме час спробувати картате пряме пальто See by Chloe з накладними кишенями на грудях, подібне до сорочки лісоруба. Поєднати його можна із сумкою, що гармоніює за кольором з пальто, — темно-синьою Proenza Schouler або рудою See by Chloe, а взуття вибрати максимально нейтральне, наприклад, ботильйони Aquazzura.

Ще один образ з картатим принтом TAYANNA склала в більш буржуазному стилі, вибравши пальто Isabel Marant Étoile, ботильйони Manu Atelier і клатч THEMOIRe.

100% RELAX

Худі й кросівки, які стали головними в наших гардеробах під час локдауну, восени стануть найкращими друзями на вихідних, коли хочеться гуляти в парках і насолоджуватися вже прохолодним подихом вересня. Вибір TAYANNA — чорний світшот і прямі джинси Victoria Victoria Beckham, взуття Jimmy Choo.

У стилі вестерн

Естетика вестерн не втрачає своєї популярності, але її легко зробити більш міською й елегантною — буде досить правильного деніму Max Mara й напівчеревиків у ковбойському стилі Isabel Marant, а ноту елегантності додасть светр с високою горловиною Victoria Victoria Beckham.

Під дощем

Прогулянки під дощем — це окрема осіння насолода, яку можна зробити ще й дуже гарною. Найкращим рішенням стане тандем з плаща PSWL і кросівок на стовщеній підошві

Більше образів з колекції сезону осінь-зима 2020/21 представлено на сайті tsum.ua і в універмазі — вул. Хрещатик, 36.

Популярне на VOGUE