Як носити багатошаровість влітку

Такий базовий одяг, як майка-алкоголічка, жакет вільного крою, широкі штани або легка сорочка — основа будь-якого гардероба. Ви можете носити їх в повсякденних образах, одягати на ділову зустріч, романтичне побачення чи в заміську подорож. Однак у новому сезоні весна-літо 2023 року дизайнери показують, як по-новому стилізувати ці речі, роблячи акцент на багатошаровості, яка може бути не менш привабливою, ніж взимку. Якщо ви не боїтеся експериментів зі стилем і готові спробувати щось новеньке, то цей матеріал саме для вас.

Tory Burch

Помилково вважати, що багатошаровість можна використовувати тільки в осінньо-зимовому гардеробі, адже цей прийом не менш цікавий у літніх ансамблях. Якщо поєднання жакета, сорочки і топа вже здається вам надто простим прикладом багатошаровості, то дизайнери цього сезону запропонували цікавіші комбінації.

Перше, що потрібно враховувати при складанні багатошарових літніх образів, — це теплу погоду. Шовк, тонкий напівпрозорий трикотаж, бавовна та льон допоможуть скомпонувати ненудні образи на щодень. Подивіться, як впоралися з цим завданням Tory Burch — базові топи по фігурі вони поєднали з тонкими кардиганами, велосипедками і короткими обтислими спідницями. Стильно і сексуально на вигляд. Своє бачення цього тренду запропонували Miu Miu, які скомбінували кілька базових речей із тонких тканин, зокрема білу майку та сукні нейтральних відтінків сірого, кремового та бежевого кольорів, в одному образі.

Miu Miu

Altuzarra

Supriya Lele

У 2023 році спостерігається тенденція на універсальні та зрозумілі речі, які легко вписати у свій гардероб. Однак якщо є можливість носити ці речі новим способом, чому б не спробувати? Поєднуйте сорочки в смужку з в'язаними топами і жакетами в клітку за прикладом Altuzarra, носіть велосипедки з лляними сорочками і топом в сітку, надихнувшись колекцією Supriya Lele, або надягайте поверх бавовняних мінісуконь асиметричну спідницю зі складками, як показали Peter Do.

Peter Do

Fendi

Chanel

Перш за все вам повинно бути комфортно в літньому одязі, тому вибирайте натуральні і легкі тканини. Хай натхненням стане колекція Tibi, де спокусливі сукні з вирізами поєднувалися з лаконічними топами. Або візьміть до уваги, що прозорі сукні можна носити зі штанами та топами (приклад стилізації шукайте у Fendi). Крім того, якщо ви любите тренд на максималізм і barbiecore, то вам точно сподобається рожевий ансамбль Marine Serre.

Marine Serre

Versace

Maryam Nassir

Tibi

Sandy Liang

Популярне на VOGUE