Сукні з V-подібним декольте в колекціях весна-літо 2023

Елегантний і жіночний тренд цієї весни, сукні з V-подібним викотом є класикою весняного гардероба. Рік у рік бренди пропонують у своїх колекціях сукні зі спокусливим V-подібним декольте, змінюється лише його глибина. Цього сезону дизайнери роблять ставку на сукні з екстремально глибоким декольте, які треба носити без білизни, але ми знайшли й декілька варіантів із невеликим трикутним викотом, який делікатно оголює ключиці.

Bottega Veneta

Сукні з V-подібним декольте мають кілька переваг: вони візуально подовжують шию, якщо носити їх на голе тіло, а також завжди підкреслюють жіночність. Крім того, з ними ви можете гратися в модну багатошаровість і одягати під низ гольф із високою горловиною. У колекціях Chloé і Chanel ви знайдете стримані сукні з невеликими трикутними вирізами, які можна вписати в повсякденний гардероб. А якщо шукаєте щось більш відверте, то придивіться до шовкової сукні Bottega Veneta, вечірнього образу з провокаційним декольте Michael Kors Collection, силуетного плаття з різнокольоровими лелітками Elie Saab або короткої сукні з глибоким декольте AZ Factory, градус сексапільності якої бренд пропонує притлумити за допомогою широких штанів.

Chloe

Chanel

Ulla Johnson

Навесні завжди хочеться носити сукні з квітковими принтами, яких цього сезону в колекціях не бракувало. Левову частку уваги привертають саме плаття з V-подібним декольте і різноманітними флористичними мотивами. Giambattista Valli запропонували сукню на тонких бретельках, на якій розцвіли бутони хризантем, з викотом, що доходить до лінії талії. Ulla Johnson зробили ставку на богемну естетику, а Carolina Hererra продемонстрували силуетну сукню, що відкриває ключиці — ідеальний варіант для романтичного побачення.

Carolina Herrera

Michale Kors Collection

Giambattista Valli

Elie Saab

AZ Factory

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших суконь з V-подібним вирізом, які освіжать ваш гардероб.

Популярне на VOGUE