Спідниця-сітка — наймодніший елемент відпусткової капсули

В запасі є ще місяць, щоб насолодитися теплою погодою і поїхати на море у відпустку. У валізу цього літа пропонуємо покласти не тільки лляний костюм, білу бавовняну сукню, купальник-трикіні і солом'яну сумку, а ще й спідницю-сітку, яка є однією з наймодніших речей 2023 року. Ажурна спідниця в техніці кроше — найделікатніший елемент капсульного літнього гардероба, і вона точно знадобиться на морі. Носіть її з купальниками на пляжі або комбінуйте з короткими топами чи сорочками ввечері.

Ельза Госк

Тенденція на в’язані гачком речі традиційно повертається в наші гардероби, коли температура сягає +30 градусів. Тільки цього сезону йдеться не про тугі та рясні петлі, а про відкрите плетіння, схоже на павутину чи рибальську сітку. В колекції Proenza Schouler були помічені трикотажні спідниці до колін з перфорацією, які бренд поєднував із топами з торочками, Gabriela Hearst показали спідниці тонкого плетіння, а Maryam Nassir Zadeh зробили ставку на мереживну модель, яка нагадувала ажурні скатертини у бабусі на дачі. Незважаючи на те що ця тенденція більше асоціюється з курортними образами, спідниця-сітка знадобиться вам і для міського життя. Вибирайте більш щільну модель і міксуйте її з обʼємними бомберами за прикладом Dreis van Noten або комбінуйте зі светрами восени, як пропонують Interior.

Proenza Schouler

Gabriela Hearst

Maryam Nassir Zadeh

Dries van Noten

Interior

Головні streetstyle-інфлюєнсерки і знаменитості також вибирають спідницю-сітку цього літа. Ельза Госк поєднує яскраво-рожеву модель в стилі barbiecore з лавандовим суцільним купальником та в'єтнамками, Софія Річі робить ставку на спідницю кроше у парі з бікіні і шовковою хусткою, зав'язаною як бандана, а Леоні Ганне носить спідницю з козаками і масивними прикрасами на музичному фестивалі Coachella.

Софія Річі

Леоні Ханне

Популярне на VOGUE