Наймодніші туфлі цієї осені

Невдовзі потрібно буде змінити відкриті літні босоніжки на закриті, але від цього не менш красиві туфлі. Дизайнери пропонують модницям кілька варіантів актуальних моделей: туфлі з відкритою п'ятою, варіанти зі скошеною танкеткою, нове прочитання туфлів Мері Джейн, ошатні пари, варіанти з ланцюгами та моделі з металевим мисом. Vogue.ua пропонує поглянути на наймодніші туфлі сезону осінь-зима 2022/2023.

imageGenny
Скошена танкетка

Туфлі на скошеній танкетці – найзручніше взуття цього сезону. Водночас елегантні, практичні та комфортні – ці туфлі просто створені для того, щоб носити їх щодня. Пари з металевим блиском чи пастельні рішення шукайте в колекції Prada, а ось білі або бордові туфлі з неповною танкеткою представлені у Bottega Veneta.

Bottega Veneta
Prada
Металевий мис

Туфлі з металевим мисом – не новий тренд. Ще торік Ентоні Ваккарелло прикрасив свої знакові човники-слінгбеки металевим носком – дуже швидко ця модель стала найпопулярнішою серед streestyle-зірок. Цієї осені дизайнери знову пропонують модницям туфлі з металевим мисом. Актуальні пари шукайте у Elisabetta Franchi та Koche.

Elisabetta Franchi
Koche
Нові Мері Джейн

У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 класичні туфлі Мері Джейн набули нового прочитання. Тепер витончене взуття на стійкому підборі із закругленим носком і зворушливими ремінцями біля кісточок обзавелося масивною платформою. Так, Versace запропонували туфлі в бордовому відтінку з трьома ремінцями і високою платформою, а Lanvin зробили ставку на білий відтінок і масивний підбор, зберігши в новій моделі Мері Джейн тільки класичний круглий мис. Носіть цієї осені туфлі на платформі зі шкарпетками або гольфами, надихнувшись стилем препі.

Versace
Lanvin
Слінгбеки

Туфлі з відкритою п'ятою на низьких підборах – найулюбленіше взуття дизайнерів. Це можна пояснити з кількох причин: вони практичні та зручні в носінні завдяки маленькому підбору; позасезонні, адже їх можна носити в парі з колготками чи гольфами, а ще вони не менш елегантні, ніж гостроносі пари із середнім та високим підбором. Цієї осені носіть лаковані туфлі-слінгбеки Chanel або шкіряні пари з декором у вигляді блискавки Coperni.

Coperni
Chanel
Ланцюги

Ланцюги вже давно прикрашають модні туфлі і найближчий осінній сезон не стане винятком. Якщо раніше ми бачили ланцюги у вигляді ремінців на взутті, то зараз вони плавно перебралися на мис туфлів – від помітних ланок до витончених ланцюжків. Saint Laurent показали лаковані гостроносі пари, а Eilsabetta Franchi зробили ставку на білі пари з контрастним чорним мисом.

Saint Laurent
Eilsabetta Franchi
Ефектний декор

Якщо вам хочеться поліпшити настрій і порадувати себе в осінньому сезоні, вибирайте туфлі з ефектним декором – така модель буде стильною акцентною деталлю в образі. Розсипи стразів і каміння, квітковий декор, банти, золоті та срібні деталі – ось головні складові ошатних туфлів, У колекції GCDS зустрінете білі туфлі з ремінцем біля кісточок, прикрашені стразами, а у Blumarine –чорні лаковані пари з величезною квіткою в тон взуття.

GCDS
Blumarine

Популярне на VOGUE