На темній стороні: 5 образів для елегантної зустрічі Нового року

2023 стане роком Водяного кролика. Цікаво, що він з’являється раз на 60 років, а зустрічати його рекомендують в одязі темних відтінків. З ними якраз проблем у сучасних дівчат немає — чорний та його варіації регулярно очолюють списки сезонних трендів, перетворившись на сучасну класику. Тому радимо цієї ночі робити ставку на елегантність і навіть строгість, а святковий флер завжди можна підкреслити за допомогою аксесуарів.

Пікантний акцент

Деніел Розберрі, креативний директор Schaiparelli, кілька років тому запустив великий анатомічний тренд, вирізняючи у своєму одязі ті чи інші частини тіла — вухо, груди чи пальці ніг. Основні складники його формули — чорний колір і металевий декор. Чому б не повторити цей ефектний прийом у новорічну ніч?

Сукня ALAIA, бюст'є La Perla limited edition, берет Dior, взуття Galliano

Французький зв’язковий

Чорні театральні рукавички — великий тренд цієї зими, який можна обіграти абсолютно по-різному. Нам подобається їхнє класичне поєднання на французький манір із жакетом у "гусячу лапку". Чудовий вибір для походу до театру напередодні свят, де може бути досить прохолодно й плечі краще закрити.

Костюм Loro Piana, рукавички Vivienne Westwood, прикраси RL Jewel

Сьогодні й завтра

Складні часи роблять моду суворішою та практичнішою. Так було сто років тому й повторюється у 2022-му. Функціональність і позачасова елегантність — це те, що дівчата шукають знову.

Сукня Chanel

POWER DRESSING

Брючний костюм-двійка — вибір рішучих дівчат, які не бояться брати на себе відповідальність. І сьогодні ці костюми вдягають не лише для офісних буднів, а й червоних доріжок. Перетворити такий костюм з денного на вечірній легко — додати кілька блискучих аксесуарів і вуаля.

Пальто Dior, жакет Holland Esquire, штани Alyona Shuba, лофери Bow Tie, прикраси De Grisogono

Слідами Одрі

Маленька чорна сукня — ще одна класика, яка не підведе. Пропонуємо зробити вибір на користь сукні з акцентом на спині. Приклад Одрі Гепберн, чорна сукня якої через десятки років не втрачає актуальності, найкраще свідчення цього.

Сукня Azzaro

Photographer: Roma Lansky @rl35mm
Style : RL Jewel @rljewel
Make up/Hair : Jenya Temnikova
Assistant: Daria Shinder
Model: Nati Kononenko @nati.kononenko

Популярне на VOGUE