Made in Ukraine: найкращі екошуби цього сезону

Цієї зими тенденція на стійку моду набирає ще більших обертів. Дедалі більше брендів переходять на усвідомлене споживання і відмовляються від використання натурального хутра у своїх колекціях. Українські бренди також підтримують цю sustainable-тенденцію та представляють шуби зі штучного хутра, які зігріватимуть вас у холодну погоду. В центрі уваги опинилися: обʼємні пухнасті моделі з довгим ворсом, двосторонні шуби-дублянки, теплі жакети з овчини, гладкі екошуби та моделі а-ля натюрель.

KULAKOVSKY

Холодна зима – справжній виклик для модниць, адже складно підібрати стильний та водночас затишний верхній одяг. Щоб поєднати ці два важливі аспекти, український бренд Friends of Fashion створив пухнасту шубу Fluffy. За своїми властивостями вона не поступається верхньому одягу, створеному з натурального матеріалу. Для цієї моделі було обрано інноваційний матеріал Merino WoolFur, який розраховано на температурний режим -20. Тим часом KULAKOVSKY зробили ставку на statement-шуби з обʼємної молочної овчини, а Blast Out Studio представили коротку екошубу, яку не відрізнити від натуральної.

Blast Out Studio

Friends of Fashion

Нова колекція Alice K під назвою "Main Character Mode" натхнена естетикою Лос-Анджелеса та його зіркових жителів. Колекція переосмислює сучасну жіночність та ставить особистість у центр уваги, пропонуючи кожній відчути себе головною героїнею власного голлівудського фільму. Одним із ключових елементів стали шуби зі штучного хутра, від яких просто неможливо відірвати погляд. Тим часом COOSH показали пальто з екохутра на ґудзиках під пояс із зимовим утеплювачем, а Bazhanе запропонували теплі й затишні жакети з овчини та шуби з кучерявим ворсом.

Alice K

Bazhane

COOSH

Популярне на VOGUE