Лофери на платформі + мінісукня — найкрутіша літня формула

Зазвичай стиль Пенелопи Крус асоціюється з елегантними образами Chanel. Одну з найвідданіших амбасадорок модного Дому на чолі з Віржині Віар важко побачити в чомусь іншому, крім твіду, але цього разу вона зʼявилася на вулицях Мадрида в літньому вбранні. Зірку "Все про мою маму" сфотографували під час знімань у смарагдово-зеленій трикотажній мінісукні в рубчик Self-Portrait. Несподіванкою стало і взуття. Пенелопа Крус замінила босоніжки з відкритим носком, які кілька разів прикрашали її образи, на пару сірих замшевих лоферів на платформі.

Пенелопа Крус

Лофери на платформі — серед найулюбленішого взуття знаменитостей. Модель Monolith в колекції Prada з матової шкіри з масивною гумовою підошвою та трикутною пластиною спереду носять усі зірки — від модних редакторок та інфлюєнсерок до топмоделей, зокрема Гейлі Бібер і Кендалл Дженнер.

Coperni

Vivienne Tam

Paco Rabbane

Лофери на платформі ми також бачили на численних показах сезону весна-літо 2023: від Paco Rabanne у металевій версії до Vivienne Tam у блискучій телячій шкірі та Coperni з прозорою підошвою. На подіумі дизайнери найчастіше поєднували лофери на платформі не зі штанними костюмами, а з літніми сукнями довжини міні з легких струмливих тканин, у техніці печворк та навіть з шарів тюлю. Це модне комбо, яке підхопили знаменитості і яке, безперечно, також надихнуло Пенелопу Крус.

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE