Бохо-чоботи з бахромою повертаються — цієї осені носимо їх із сукнями та спідницями

Взуттєві тенденції цієї осені стрімко формуються, і вже можна радіти поверненню чобіт із бахромою, які є справжнім сезонним втіленням стилю бохо. У 2000-х їх взували на фестивалі, а у 2024 році ми стилізуватимемо їх із сукнями та спідницями.

Saks Potts осінь-зима 2024/2025. Photo: Matt Jelonek/Getty Images

Saks Potts осінь-зима 2024/2025. Photo: Matt Jelonek/Getty Images

Повернення чобіт із бахромою ми помітили під час показу Saks Potts сезону осінь-зима 2024/2025 в Копенгагені. Далі в чорних чоботах ми побачили моделей Розмарі Вінд та Стеллу Максвелл, а за декілька тижнів передчуття тенденції підтвердилося на показі Isabel Marant у Парижі — в чоботах із бахромою подіумом дефілювала Міка Шнайдер.

Isabel Marant осінь-зима 2024/2025. Photo: GoRunway

Однак ці чоботи привернули увагу не тільки завдяки подіумам. Декілька років тому вони вже були основою модних стилізацій Кейт Мосс. Вони були її улюбленим взуттям у поєднанні з рожевою сукнею-сорочкою або вузькими джинсами

Кейт Мосс у 2003 році. Photo: Jon Furniss

Кейт Мосс у жовтні 2006 року. Photo: C. Uncle

Клаудія Шиффер також полюбляє це взуття. На світлинах нижче, з різницею в десять років, Шиффер взута у чоботи з бахромою. Безліч образів із цими чоботами можна скласти з сукнею бохо та джинсовою спідницею. Ми передчуваємо багато експериментів зі стилем цього сезону, де чоботи з бахромою неодмінно будуть присутні.

Клаудія Шиффер в грудні 2008 року. Photo: Fred Duval

Клаудія Шиффер у жовтні 2017 року. Photo: Gotham

Більше чобіт із бахромою у добірці:

Polo Ralph Lauren

Alanui

Minnetonka

Paris Texas

Casadei

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE