7 наймодніших кольорів осені 2024 — від одягу до аксесуарів

Час повернутися до насичених, глибоких відтінків. На відміну від минулої осені, цього року ідеальний момент, щоб згадати про темно-синій та шоколадний коричневий. При цьому ранньої осені масляно-жовтий та світло-блакитний відмінно підкреслюватимуть літню засмагу. Ось 7 головних кольорів, які ми носитимемо цього сезону осінь-зима 2024/2025.

Насичений зелений

Поки точиться дискусія щодо відтінку brat green, як одного з трендів сезону осінь-зима 2024/2025, на подіуми повернувся насиченіший варіант зеленого. Цей відтінок зеленого нагадує природний колір лісового моху, що вкриває кору дерев та каміння вздовж річки. У цьому кольорі найбільш бажаними є сукні, штани та пальто, а також светр, який зокрема представили у Fendi.

Victora Beckham осінь-зима 2024/2025

Jacquemus

Marni

Масляно-жовтий

Повернувшись з відпустки, ви носитимете його протягом усієї осені, щоб підкреслити засмагу, а взимку масляно-жовтий буде єдиною альтернативою білому.

JW Anderson осінь-зима 2024/2025

Jacquemus

Bottega Veneta

Гарячий шоколад

Попереду смачна осінь. З нами буде не тільки "хліб з маслом", а й "гарячий шоколад". Цей коричневий є дуже інтенсивним та солодким відтінком, який є гарною альтернативою чорному.

Lou Lou Studio

Aeyde

Небесно-блакитний

Дуже свіжий синій відтінок. Колір моря і неба. Ми звикли носити його влітку, однак дизайнери додали блакитний в образи сезону осінь-зима 2024/2025, щоб освіжити звичні для осені темні відтінки. Як його носити? Блакитну сорочку можна носити з костюмними штанами або джинсами.

Miu Miu осінь-зима 2024/2025

Zara

adidas

Темно-синій

Цей синій відтінок є посиланням до світу моряків із врахуванням усіх стилістичних кодів: широкі коміри, бушлати, бретонська смужка. В образах сезону осінь-зима 2024/2025 він пропонується як альтернатива чорному в офіційному прочитанні цього кольору. Акцентні штрихи, як-от яскравий фіолетовий, будуть гарним доповненням образу.

Theory

Polo Ralph Lauren

Різдвяний червоний

Не варто чекати грудня, щоб вдягнути червоний. Тренд на цей колір було легко передбачити, оскільки дизайнери додають його до колекцій вже декілька сезонів поспіль. І це точно сподобається тим, хто не хоче чекати холодів і вже почав відлік до Різдва.

Mugler осінь-зима 2024/2025

Zara

Loeffler Randall

Рожева кокетка

Цей сезон буде останнім для ніжно-рожевого, який минулого року сколихнув інстаграм. Осінь-зима 2024/2025 матиме вишуканий рожевий завдяки колекції Noir Kei Ninomiya, які поєднали солодкий відтінок з чорним.

Noir Kei Ninomiya осінь-зима 2024/2025

The Garment

Nike

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE