Все, що потрібно знати про Super Bowl 2024

Super Bowl — це значно більше, ніж просто спортивна подія. Так, під час цієї гри визначається переможець в одній із найпопулярніших спортивних ліг на планеті. Однак, більше, ніж будь-яка інша гра у світі, "Суперкубок" став культурним монолітом. І цього року, можливо, це був один із наймасштабніших за популярністю фіналів НФЛ.

Тейлор Свіфт і Тревіс Келсі

Усі зірки

"Суперкубок" відбувся в Лас-Вегасі — ідеальному місті для збору безлічі суперзірок і спортсменів. Однак уся НФЛ отримала нечувану увагу завдяки феномену, який науковці й економісти вивчатимуть протягом багатьох років: "ефекту Тейлор Свіфт". Зірка спеціально летіла з Японії, аби встигнути до гри. Зазвичай, футбольні вболівальники дивляться, як Патрік Махомес з "Канзас-Сіті Чіфс" б’ється сам на сам з Броком Перді та "Сан-Франциско 49ерс" за звання одного з найкращих захисників усіх часів. Однак цього разу багато вболівальників, зокрема присутні суперзірки, спостерігали за тим, як Тейлор Свіфт підбадьорювала свого хлопця Тревіса Келсі, під час рекламної перерви та виступу Ашера.

Цьогоріч чимало знаменитостей масово прийшли подивитися на гру. З одного боку арени разом з Тейлор Свіфт були Лана Дель Рей, Блейк Лайвлі, Ice Spice. В іншому — ми помітили Ілона Маска, який влаштував сімейний вечір. Також були Джастін і Гейлі Бібер, Кендалл Дженнер, Сіара. Окрім того, були й Леонардо Ді Капріо, Джефф Голдблюм, Джаред Лето, Пол Радд, Jay-Z з дітьми та інші відомі особи.

Кім Кардаш'ян

Рекламні ролики

Окрім прихильників футболу, Super Bowl часто вмикають пересічні люди, які хочуть насолодитися найкращою колекцією рекламних роликів року. У 2024 році в рекламні з'явилося не менше зірок, ніж на трибунах стадіону. Від ролика Майкла Сери для CeraVe до епічної реклами Бейонсе для Verizon — нижче ми зібрали одні з найкращих роликів.

Виступ Usher

Однією з найзахопливіших частин "Суперкубку" є шоу в перерві, у якому цього року виступав Usher. Артист підготував справді захопливий сюрприз й запросив виступити із собою Алішу Кіз, H.E.R. і Ludacris. Хоч Ашеру було складно боротися за увагу глядачів, чия увага була прикута до Свіфт і Келсі, але він точно зумів привернути увагу натовпу під час свого сету.

Популярне на VOGUE