Відомий футболіст Кейлор Навас прихистив у своєму домі 30 українських біженців

Відомий футболіст, воротар збірної Коста-Ріки та французького клубу "Парі Сен-Жермен" Кейлор Навас прихистив у своєму домі 30 українських біженців. Про це повідомляє видання Diario SPORT.

imageКейлор Навас

Кейлор Навас надав притулок українцям, які були вимушені покинути країну через вторгнення росії та розв'язану нею війну в Україні. Костариканський голкіпер прийняв у своєму домі в Парижі 30 людей. Він купив ліжка й організував для них спальні місця у своєму домашньому кінотеатрі. Також повідомляється, що дружина Кейлора Наваса Андреа Салас приготувала для українців їжу та помолилася разом із ними.

Фото: @sergioramos

Також підтримати українців вирішив колега Наваса з ПСЖ, зірковий футболіст Серхіо Рамос. У своєму Instagram іспанець закликав прихильників придбати худі з зображенням голубів та написом "Ми всі — українці". Всі кошти від продажів буде передано до Фонду Братів Кличків, який надає гуманітарну допомогу тим українцям, які найбільше постраждали від нападу російських загарбників.

Станом на 23 березня, за даними ООН, з України виїхало понад три з половиною мільйона людей, з них понад 2 мільйони осіб перетнули кордон України з Польщею.

Про те, як футболіст Девід Бехкем передав свій Instagram-акаунт українській лікарці з Харкова, читайте за цим посиланням.

Популярне на VOGUE