Під Різдво: в Apt.13 підсумували рік

Apartment 13 – одне з найкрасивіших і найбільш атмосферних місць, які відкрили в Києві 2018 року. З одного боку, це мультибрендовий бутік, де зібрані рідкісні і часто унікальні для України марки, а з іншого – концептуальний простір, де минають поетичні вечори та допрем'єрні покази фільмів. Завершити рік в Apt.13 вирішили передріздвяним квартирником, присвяченим підсумкам 2018 року. Заодно і відкрили сезон розпродажів – з 13 грудня на всі речі діє знижка до 40%.

imageСвітлана Бевза, Наталія Череп, Діана Ставніцер і Санта Дімопулос

Apartment 13 нагадує затишну квартиру улюбленої подруги, де завжди тепло, і в кожному кутку можна знайти щось цікаве. Справа висять ідеальні блейзери на всі випадки життя Blaze Milano, на одному з комодів розташувалися ошатні мюлі з оксамиту Mulberry, на підвіконні гордо стоять артизанальні козаки Jessie Western, зроблені індіанцями в резерваціях, а недалеко від каси можна розглянути лаконічні пальта японського бренду Rito. Тут годі й шукати базового і виключно функціонального одягу – кожна річ має характер, її хочеться розглядати і відчувати. І ці всі скарби розташовані в продуманому до дрібниць інтер'єрі, з якого так і манить забрати щось з собою, на пам'ять.

Apartment 13
Apartment 13
Apartment 13
Apartment 13

Центральне місце в Apartment 13 під час різдвяного квартирника зайняла колекція Zodiac від українського ювелірного бренду OBERIG jewellery. Гості коктейлю не могли пройти повз цих дорогоцінних кулонів, розроблених на основі традиційної слов'янської символіки.

"В Apt.13 нам хотілося створити теплий і розслаблений настрій, – розповідає засновниця проекту Діана Ставніцер. – Цей простір ми створювали з великою любов'ю, і ми раді ділитися нею в цьому красивому місці". Любов – слово, що об'єднує кожен куточок в Apartment 13. Нею був і пронизаний святковий квартирник. Його ключовою частиною став невеликий паблік-ток, на якому на запрошення Діани Ставніцер три успішні дівчини – Світлана Бевза, Наталія Череп і Санта Дімопулос – поділилися своїми успіхами 2018-го. Для кожної з них він був наповнений своїми перемогами і складнощами.

Наприклад, дизайнер Світлана Бевза розповіла, як їй вдалося напружену роботу над брендом, який вже три сезони поспіль представляє колекції на Тижні моди в Нью-Йорку, поєднати з народженням доньки, і як знайти баланс між сім'єю і улюбленою справою.

Світлана Бевза

Наталія Череп поділилася з присутніми своїм досвідом виходу із зони комфорту. У році, що минає, вона кардинально змінила сферу – з luxury-сегменту перейшла працювати в аграрний бізнес. Також Наталія розкрила свої таємниці тайм-менеджменту, адже правильна організація часу – один з ключових викликів для сучасних дівчат.

Наталія Череп

Для Санти Дімопулос 2018 рік був не менш насиченим – вона запустила два стартапи, пов'язаних зі здоровим способом життя і продовжує займатися розвитком магазину GoldVintage.

Санта Дімопулос

Модерувала бесіду, більше схожу на душевну бесіду подруг, Діана Ставніцер. Для неї цей рік також приніс чимало змін – переїзд до Києва, запуск Apartment 13 і проведення благодійних барахолок.

Діана Ставніцер

Продовжився вечір виступом Даші Суворової, лірика якої підкорює знову і знову.

Даша Суворова
Даша Суворова

Серед гостей найдушевнішого квартирника року були: ресторатор Маша Дідковська, телеведуча Маша Єфросиніна, дизайнер Марія Яслінська, власниця концепт-стору MILK KIDS, Олена Масюткіна, засновниця культурної ініціативи BrovdiArt Наталя Бровді.

Популярне на VOGUE