Довгі шорти — головна покупка літа

Цього літа зробіть ставку на довгі шорти — такі, що ледь торкаються колін і мають злегка недбалий і невимушений вигляд. Але є одна проблема, яку найскладніше вирішити у пошуках ідеальної пари, — доволі складно визначити правильну довжину шортів.

The Row Pre-Fall 2023

Добра новина в цій історії полягає в тому, що дизайнери та бренди представили чимало різноманітних варіантів на вибір цього сезону. Окрім вінтажних спортивних шортів adidas, зверніть увагу на шорти Agolde у стилі 1990-х, зроблені з органічного бавовняного деніму з обшарпаними краями, шорти Our Legacy з великими кишенями та шорти Studio Nicholson з акуратним та класичним кроєм.

All-In весна-літо 2024

Jil Sander весна-літо 2024

Dries Van Noten весна-літо 2024

Щодо стилізації довгих шортів, то цього сезону радимо наслідувати приклад моделі Ілани де Бруйн на показі Dries Van Noten весна-літо 2024, яка відкривала показ у довгих піщаних шортах і смугастому бралеті. Така комбінація речей створює легкий, але цікавий образ. Колекція Miu Miu також варта уваги, якщо шукаєте натхнення: зокрема, гляньте як стилізували препі-шорти з низькою посадкою, які були поєднані з поло, сорочками, светрами та популярними слінгбеками на маленьких підборах та кордовими сандалями.

Гортайте вниз, аби побачити деякі з найкращих довгих шортів цього сезону.

COS
Dries Van Noten
Our Legacy
Miu Miu
adidas
Lou Lou Studio
Arket
Marks & Spencer
Massimo Dutti
Jil Sander
Nanushka
Nili Lotan
Studio Nicholson
The Row
Simone Rocha
Toteme
Weekday

Популярне на VOGUE