Вечеря на честь 200-річчя Veuve Clicquot Rosé

FOOD
13 листопада 2018

Рівно 200 років тому придумали одне з найвідоміших у світі шампанських – Veuve Clicquot Rosé. У його честь в Києві відбулась звана вечеря у ресторані Comme Il Faut.

image

Гості ювілейного вечора, оформленого в рожевих тонах, дізналися не тільки цікаві факти про розе, наприклад, те, що вдова Кліко придумала його досить випадково: змішала червоне вино з регіону Бузі з шампанським власного виробництва, а й спробували себе в ролі французьких кондитерів. Разом з шеф-кухарем Comme Il Faut, Стефаном Вайттінаданом, присутні готували святкові десерти, не забувши при цьому приміряти фірмовий іменний фартух.

Популярне на VOGUE