5 головних коктейлів цього літа від київських барів і ресторанів

FOOD
4 червня 2021

Цього літа ми й далі опановуємо мистецтво міксології. Столичні бари й ресторани поділилися рецептами коктейлів, які легко можна зробити вдома, насолоджуючись літніми заходами.

Коктейль Ursa Minor (ресторан Samna)
image

Інгредієнти:

20 мл джину;

20 мл лавандового сиропу (можна замінити готовим сиропом Monin);

20 мл кордіалу з яблук і лайма (можна замінити яблучним соком і лимоном);

100 мл просеко;

лід.

Приготування:

Коктейль Velo Del Flor (The Bar)

Інгредієнти:

45 мл джину, настояного на квітах османтусу;

20 мл персикового лікеру;

20 мл апельсинового сорбету (можна замінити свіжим апельсиновим соком);

30 мл лимонного фрешу;

свіжий базилік;

лід.

Приготування:

Коктейль Simia Sour (Hilton Kyiv)

Інгредієнти:

40 мл джину Monkey 47;

40 мл журавлинного соку;

20 мл свіжого лимонного соку;

20 мл сиропу;

5 листочків свіжого базиліку;

10 мл пастеризованого яєчного білка (для веганської версії використовуйте аквафабу);

30 мл газованої води;

лід.

Приготування:

Коктейль Sneak Peek (Squat 17b Yard Cafe)

Інгредієнти:

50 мл горілки Stoli Caramel;

10 мл апероля;

30 мл фрешу грейпфрута;

22,5 мл лимонного фрешу;

10 мл Simple;

3—4 краплі бітеру Easy Foam;

слайс маринованого буряка, щоб прикрасити.

Приготування:

Коктейль Royal 75 (Who & Why)

Інгредієнти:

20 мл джину Brockman's;

30 мл лікеру Merlet Crème de Cassis;

15 мл свіжого лимонного соку;

100 мл сухого ігристого вина або шампанського;

лід;

малинова пудра для подавання.

Приготування:

Популярне на VOGUE