Принцеса Кетрін вперше за пів року з'явилася на публіці

Кетрін, принцеса Вельська, вперше з'явилася на публіці після новин про те, що останні кілька місяців вона бореться з онкологією та проходить хіміотерапію. Про свою появу після кількамісячної паузи вона оголосила напередодні увечері.

Принцеса Кетрін, 15 червня 2024

Разом з іншими членами королівської родини принцеса Кетрін бере участь у церемонії винесення прапора на честь офіційного дня народження короля Чарльза ІІІ. Цього дня відбувається урочисте розведення варти з виносом прапора гвардійського полку, який несе вартову службу в Букінгемському палаці.

Принцеса Кетрін з дітьми, 15 червня 2024

Для заходу Кейт Міддлтон обрала елегантний та лаконічний образ — монохромну сукню-футляр британського бренду Jenny Packham, прикрашену чорно-білим бантом, та капелюшок Philip Treacy.

Нагадаємо, що Trooping the Colour — церемонія у виконанні представників збройних сил Британії та Співдружності. Традиції параду сягають XVII століття, а від 1748-го Trooping the Colour відзначається в офіційний день народження британського монарха у червні. Це одна з найважливіших подій в календарі королівської родини. Цього року в параді беруть участь приблизно 1500 солдатів та 200 коней. Музичний супровід церемонії забезпечують 400 професійних музикантів.

, The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Популярне на VOGUE