До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Вельська оголосила про повернення до обов'язків зворушливою заявою

Після двомісячної перерви, пов'язаної з лікуванням від раку, Кейт Міддлтон, принцеса Вельська, готова знову виконувати свої обов'язки. Останній раз її бачили на публіці під час різдвяних свят 2023 року.

Photo: Matt Porteous
Photo: Matt Porteous

Наступною її офіційною появою стане церемонія Trooping the Colour на честь Дня народження британського монарха, яка відбудеться цієї суботи, 15 червня. Принцеса поділилася своїми переживаннями щодо лікування у зворушливому зверненні.

"Лікування проходить успішно, – зазначила вона, – Однак, як і будь-хто, хто проходить хімієтерапію, я знаю, що бувають добрі та погані дні. У погані дні відчуваєш слабкість та втому, доводиться прислухатися до свого тіла та відпочивати. Але в хороші дні, коли ти почуваєшся краще, хочеться максимально використати цей час. З нетерпінням чекаю на участь у параді на честь Дня народження короля разом із родиною. Сподіваюся також приєднатися до деяких публічних заходів влітку, проте усвідомлюю, що лікування ще триває".

Принцеса також поділилася, що зараз живе кожним днем. "Вчуся бути терпеливою, особливо в умовах невизначеності, – продовжила вона. – Сприймаю кожен день таким, який він є, прислухаюся до свого тіла та дозволяю собі мати цей необхідний час на одужання". Разом із заявою принцеса Вельська опублікувала фотографію, де вона прогулюється лісом біля свого будинку у Віндзорі. На ній світлий піджак, джинси, і вона задумливо дивиться вдалину.

Останнім часом Кейт Мідлтон не розголошувала інформацію про своє здоров'я. Проте новини, якими вона все ж таки поділилася, вражають своєю відкритістю. На відміну від стандартних офіційних заяв від пресслужб, принцеса розповідає про свою боротьбу з хворобою особисто. Окрім того, вона ділиться переживаннями та труднощами, з якими зіштовхнулася під час лікування. "Як ви розумієте, мені потрібен був час, щоб відновитися після серйозної операції та розпочати лікування, – сказала вона. – Але найважливіше – пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї зрозумілою для них мовою". І ось тепер принцеса, схоже, готова зробити перші кроки на шляху до повернення до активного громадського життя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.