11 знаменитостей, які надихнулися стилем Керрі Бредшоу

Незалежно від того, чи ми повертаємося до стилів минулих сезонів, чи гонимося за флером минулої епохи, деякі речі виявляються вічними. Хоч як дивно, одними з найбільш позачасових та культових образів стали вбрання Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто".

Стиль нью-йоркської колумністки не згасає і в наші дні, зокрема, через перезавантаження "І просто так...". Ідеї, які стоять за образами Керрі в оригінальному серіалі, значною мірою концептуалізовані дизайнеркою костюмів шоу Патрицією Філд, яка також працювала над іншими відомими фільмами та телевізійними шоу, пов’язаними з модою, наприклад, "Диявол носить Prada" (2006) чи "Емілі в Парижі" серед інших.

Але те, що робить гардероб Керрі в шоу "Секс і місто" найкращим, це насамперед те, що він представляв для покоління жінок, які дивилися серіал на момент його виходу, — шопінг та одяг як духовний досвід. І саме це позиціювання призвело до того, що гардероби персонажів серіалу викликали заздрість у жінок у всьому світі, і він дуже вплинув на те, що і як жінки вдягають сьогодні.

Завдяки Instagram-сторінкам, як-от @everyoutfitonsatc, з легкістю можна відстежувати всі вбрання Керрі, як в оригінальному шоу, так і зараз у перезавантаженні. Насправді цим надійним ресурсом, користуються не лише звичайні люди, але й знаменитості. Нижче ми зібрали 11 зірок, які надихнулися стилем героїні Сари Джесіки Паркер.

Сіра сукня

Кендалл Дженнер обрала культову трикотажну сіру сукню, подібно до тієї, в якій Керрі знайшла розраду в обраній нею нью-йоркській родині.

Топ бандо і вільні штани

Круті дівчата, як Гейлі Бібер, так і Керрі створюють образи з простих і комфортних речей.

Сукня з газетним принтом

Сукня з газетним принтом, яку Емілі Ратаковскі одягнула з коричневими черевиками та невеликими протисонцевими окулярами, демонструє сучасну ітерацію класичного принта Galliano for Dior на Керрі для дівчат, які живуть у великому місті.

Сорочка бойфренда

Велика біла сорочка з поясом — це універсальна комбінація, яку застосовують Емілі Ратаковскі та Керрі.

Дизайнерська поясна сумка

Аксесуар, в якому зустрічаються стиль та функціональність.

Біла сукня-комбінація

Влучно названа "сукнею помсти Керрі", вона створює незабутній та універсальний літній образ.

Квіткова феєрія

Белла Гадід обрала для європейського літнього відпочинку сукню подібну до тієї, в якій Керрі впала у воду з Бігом.

La dolce vita

І просто так... обидва образи Dolce & Gabbana на Кайлі Дженнер і Керрі.

Мерехтливі китиці

Для церемонії вручення премії "Оскар" у 2017 році Емма Стоун, коли вона отримала нагороду за найкращу жіночу роль у фільмі "Ла-Ла Ленд", обрала вишукану сукню з китицями, яку можна побачити й у Керрі.

Асиметричний структурований костюм

Це доволі суворий ансамбль для Керрі, з його гострими й точними лініями, наче складки оригамі. Однак на Пріянці Чопрі таке вбрання мало досконалий вигляд на королівському весіллі.

Підперезаний торс

Випадок, коли форма переважає над функцією, — адаптовано Мірандою Керр.

За матеріалом vogue.com.au

Популярне на VOGUE