Фестиваль електронної музики "Стрічка" оголосив лайн-ап

Фестиваль електронної музики "Стрічка", який щорічно організовує арт-центр Closer, анонсував повний лайн-ап 2020 року.

image

Фестиваль "Стрічка" відбудеться 23-24 травня 2020 року на території стрічкоткацької фабрики всьоме. Подія займе сім танцювальних майданчиків – будуть залучені кілька клубів, розміщених на Нижньоюрківській: власне, сам Closer з його двома танцювальними майданчиками і "Лесным Причалом", а також Mezzanine, Otel, 2B1C (колишня Metaculture). Одну зі сцен також облаштують у дворі.

Танцполу у дворі цього року приділили особливу увагу. Тут традиційно відбудеться відкриття фестивалю ввечері 23 травня, на якому наживо виступлять: українка Katarina Gryvul, артист з Китаю Pan Daijing і дует Deadbeat & Tikiman. Однак музика не вщухатиме ще більше доби: ввечері 24 травня у дворі виступить з імпровізаційним лайвом електронний проєкт Себастьяна Муллаерта Circle of Live, до складу якого увійдуть сам Себастьян, а також канадець Метью Джонсон і резидент Детройта Amp Fiddler.

Наступного ранку гості Нижньоюрківської відзначать відкриття літнього сезону: з того часу і до осінньої холоднечі у Closer працюватиме літній майданчик – "Лесной Причал".

Цьогоріч до лайн-апу фестивалю увійшли понад 50 артистів, музична палітра яких охоплює ледь не весь спектр основних жанрів танцювальної музики: диско Idjut Boys, гіпнотичне техно Donato Dozzy, еклектику Objekt, інтенсивний лайв італійців Boston 168, американський хаус Jus-Ed, техно Mike Parker.

Повний лайн-ап:

Популярне на VOGUE