Джамала записала кавер на пісню Мадонни Frozen

Співачка Jamala випустила свою версію культового синглу Мадонни 1998 року Frozen. Прем'єра треку відбулася на платформі Spotify в межах ініціативи Spotify Singles: вона передбачає, що артисти записують кавери на власні композиції, а також пісні улюблених виконавців. Джамала вибрала Мадонну, бо, за її словами, ця музика резонує з її дитинством, а ще — аби віддячити Мадонні за підтримку України.

"По-перше, моє дитинство на березі моря асоціюється з "лаіслабоніта",— розповідає Джамала. — Пам'ятаю, влітку мию посуд в нашому кафе в кінці робочого дня. Аж раптом в "Лагуні": "Last night I dreamt of San Pedro…". Ми з Евеліною кидаємо все і біжимо танцювати. Далі були Secret, Music і Frozen. Саме остання з таким автентичним бриджем запала мені в душу. А головне — зараз мені дуже резонує текст пісні".

Jamala (@jamalajaaa)

За словами Джамали, Мадонна завжди виступала за рівноправ’я і дуже підтримує Україну в наш час боротьби, саме тому вона вибрала пісню Frozen. Прем'єра треку відбулася 16 серпня, в день народження Мадонни.

Разом з цим треком Джамала представила кавер на свою пісню The Great Pretender 2018 року. Обидві композиції були записані в студії в Лос-Анджелесі. Нагадаємо, що цього року Джамала стала першою українською артисткою, яку запросили виступити в якості амбасадорки платформи Spotify EQUAL. Ця ініціатива створена, аби підтримувати жінок-співачок.

Популярне на VOGUE