Demure: як створити наймодніший образ краси 2024

image
Фото: GETTY

Тенденції краси з'являються та зникають зі швидкістю звуку: отже, час забути про естетику Clean Girl та Brat Girl: в фокусі уваги — найгарячіший тренд Demure.

Вірусне відео Джулс Леброн, у якому вона жартома повчає своїх підписників бути "дуже скромними" ("very demure") та "дуже усвідомленими" ("very mindful"), обираючи образ для роботи, зібрало понад 40 млн переглядів на дату публікації цього матеріалу. Усі, включаючи Дженніфер Лопес, публічно засвідчили в тіктоці, що теж можуть бути demure. Про те, чому слово demure раптом увійшло у всі вокабуляри, ми детально пояснювали тут.

Ми склали досконалий demure режим краси, щоб ви теж могли доєднатися до видатних скромників світу (якщо ви досі цього не зробили).

Простий макіяж

Виразні смарагдові тіні вже застаріли. Якщо ви хочете, щоб ваш макіяж був достатньо demure, почніть із праймера, що згладжує пори.

Праймер в стіку Teint Idole Ultra Wear Blur & Go, Lancôme

Потім додайте тональний крем (або лише консилер, якщо хочеться полегшити макіяж у спеку). Важливо обрати той, що зливається з відтінком вашої шкіри, і добре розтушувати.

Консилер Terracotta Concealer, Guerlain

Завершіть легким нанесенням бронзера та легким доторком рум’ян.

Бронзер Forever Bronze, Dior
Рум'яна-стік Paris Phyto-Blush Twist, Sisley

Леброн радить свій улюблений тілесний олівець для контуру губ і поєднує його з інтенсивною відновлювальною маскою для губ Plush Puddin' Fenty Skin

Інтенсивна відновлювальна маска для губ Fenty Skin Plush Puddin

Фірмовий аромат

Вибір аромату — одне із найважливіших б'юті-рішень. Ніжна півонія чи потужний уд? Дозвольте відрекомендувати свіжий, повітряний, злегка цукровий новий аромат Flora Gorgeous Orchid від Gucci.

Flora Gorgeous Orchid, Gucci

Свіже покриття

Свіжопофарбовані, доглянуті, бездоганні нігті — коли йдеться про скромність, варто надати перевагу поєднанню стриманості та шику.

Лак для нігтів Le Vernis 181 Songe d'Été, Chanel

Як щодо форми? Мигдаль — це позачасовий вибір, який роблять зірки калібру Ніколь Кідман та Блейк Лайвлі.

Поліроване волосся

І останнє, але не менш важливе: волосся має бути здоровим і блискучим. Зволожувальні олії для волосся не тільки запобігають пошкодженню, але й пом’якшують і кондиціонують пасма.

Олія для волосся Elixir Ultime Hair Oil L'Huile Originale Refillable, Kérastase
Лосьйон проти випадіння волосся Creastim Anti-hair Loss Lotion, Ducray

Популярне на VOGUE