Зендея обрала дивну спідницю, і нам тепер потрібна така сама

Напевно, побачивши таку спідницю в бутику, ви пройшли б повз неї. Однак коли улюблениця мільйонів Зендея з'являється у подібній речі в Парижі, вона миттєво стає трендом.

Зендея. Photo: MEGA

Зендея, зірка "Суперників" та "Дюни", відома ефектними виходами на червоних доріжках та прем'єрах. Згадаймо лишень її образ на цьогорічній Met Gala із перевтіленням. За образи Зендеї часто відповідає відомий стиліст Лоу Роуч, який напередодні Олімпіади–2024 вдягнув її у вінтажний образ 2008 року. Однак у повсякденному житті акторка вдягається сама, до чого справді має хист.

Якраз із нагоди Олімпійських ігор–2024, 27-річна дівчина перебуває в Парижі й під час автографсесії біля свого готелю Зендея була вдягнута у просту білу майку, балетки Мері Джейн від The Row та в асиметричну спідницю нижче коліна. Ця двоколірна спідниця у відтінках зеленого має багатошарові елементи та сучасний вигляд. Подібні спідниці є в останніх колекціях брендів Miu Miu, 16Arlington, Gucci та Saint Laurent.

Доповнили образ акторки аксесуари: золоті підвіски, браслети та каблучки й сумка Louis Vuitton, яка теж встигла привернути увагу модників.

За матеріалами vogue.com

Популярне на VOGUE