Два ефектні образи Дуа Ліпи на благодійному вечорі

LOOK
26 квітня 2021

Цього року щорічна постоскарівська вечірка Елтона Джона набула трохи іншого формату через карантинні обмеження. Зазвичай захід A-list відбувається в Лос-Анджелесі відразу після церемонії вручення премії "Оскар", однак цього року співак організував благодійну вечірку в Лондоні, до якої можна було доєднатися онлайн. На заході виступала Дуа Ліпа, яка з’явилася у двох ефектних образах, а всі засоби, зібрані цього вечора, передали Фонду Елтона Джона у боротьбі зі СНІДом.

imageДуа Ліпа

Спершу Дуа Ліпа вбралася в напівпрозору сукню Balenciaga з високим коміром і низками сріблястих леліток, що плавно переходили в торочки. Співачка доповнила образ ефектними сережками й гостроносими білими лодочками. Пізніше Дуа Ліпа перевдяглася в чорну оксамитову сукню силуету "русалка" з коміром-стійкою і довгими рукавами. Модниця завершила свій образ масивним діамантовим кольє й каблучкою з білого золота Fabergé з 18-каратним діамантами.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Захід зібрав понад два мільйони фунтів стерлінгів для великої справи, стягуючи з глядачів по 20 доларів за квиток, що давав змогу подивитися виступи онлайн.

Популярне на VOGUE