Грушевий крамбл: як приготувати головний десерт цієї осені

Соковиті часточки груші під ніжним бісквітом будуть популярними цієї осені як ніколи раніше. Варіації британського десерту — від просоченого наскрізь цукровим сиропом до healthy-варіанту з вівсяними пластівцями — неодмінно привернуть увагу в Instagram і надихнуть купити пару зайвих груш. Vogue.ua ділиться простим і смачним рецептом, який легко адаптувати під особисті смаки.

image

Крамбл — дуже зручний десерт. З одного боку, він заповнює потребу в борошняному і солодкому, з іншого — тіста тут відчутно менше, якщо порівнювати з традиційною шарлоткою. Ще крамбл легко транспортувати: досить ложки, щоб перекласти соковиті часточки груші та кексів у склянку чи на тарілку. Як подавати? Не соромно сказати, що як крамбл упаде, так і буде красиво. І в цьому точно більше правди, ніж вигадки.

Грушевий крамбл

Інгредієнти для начинки:

3-5 груш;

¼ чашки цукру;

3 ст. л. води;

3 ст. л. кукурудзяного крохмалю;

Щіпка кориці;

Сік половини лимона.

Інгредієнти для тіста:

1 ½ чашки борошна;

⅓ склянки цукру;

1 ст. л. розпушувача;

¼ ч. л. солі;

180 г молока;

45 г вершкового масла, розтопленого і теплого.

Приготування:

Насолоджуйтесь!

Популярне на VOGUE