Що на сніданок: панкейки зі шпинату з креветками від шеф-кухаря Володимира Чечка

Щовихідних vogue.ua пропонує ідеї смачних і простих сніданків від українських шеф-кухарів і ресторанів. Цього разу шеф-кухар київського ресторану Under Wonder Володимир Чечко надихає приготувати елегантний сніданок з весняним настроєм — креветки на панкейку зі шпинату з мусом із авокадо й ожини і чіпсами з пармезану.

image

Щоб добре почати день, сніданок має бути не лише смачним і поживним, а й красивим. Володимир Чечко, шеф-кухар ресторану Under Wonder, поділився рецептом креветок на панкейку зі шпинату з мусом із авокадо й ожини і чіпсами з пармезану. Компонентів багато, яскравих кольорів достатньо, кулінарних технік теж вистачає. Але не треба лякатися, дотримуйтесь покрокових вказівок з рецепта, і сніданок вийде швидким і смачним.

Креветки на панкейку зі шпинату з мусом із авокадо і ожини і чіпсами з пармезану

На одну порцію.

Крок 1. Мус з авокадо і ожини

Інгредієнти:

½ стиглого авокадо;

20 г свіжої або замороженої ожини;

15 г вершків 30% жирності;

5 г соку лимона;

1 г солі.

Приготування:

Крок 2. Чіпси з пармезану

Інгредієнти:

10 г тертого пармезану.

Приготування:

Крок 3. панкейк зі шпинату з креветками

Інгредієнти:

50 г шпинату;

1 жовток;

30 г борошна;

1 г солі;

4 креветки.

Приготування:

Крок 4. Подача

Популярне на VOGUE