Загинув документаліст Макс Левін

Life
2 квітня 2022

На цій війні продовжують гинути журналісти, які роблять все, щоб світ дізнався про всі жахіття, які російські загарбники сьогодні творять в Україні. 2 квітня стало відомо, що загинув відомий український фотограф та документаліст Макс Левін, який співпрацював у різний час із Reuters, BBC, Wall Street Journal, TIME та Hromadske. Його тіло було знайдено у селі Гута Межигірська, неподалік Лютежа, куди він вирушив ще 13 березня, щоб задокументувати наслідки російського вторгнення. Через деякий час чоловік перестав виходити на зв'язок, а 1 квітня було знайдено його тіло.

imageМакс Левін

"Кожен український фотограф мріє зробити фото, як зупинить цю війну", – розповідав Левін, який присвячував свої документальні роботи війні в Україні. Один із самих відомих його проєктів AFTER ILOVAISK, який він зробив з Маркіяном Лисейко. Левіну було важливо, щоб світ знав, що зараз відбувається в Україні – він дозволяв використовувати свої фото волонтерським організаціям, активістам та простим користувачам у соціальних мережах. Познайомитися з його роботами можна за посиланням.

У Макса Левіна залишились четверо неповнолітніх синів, цивільна дружина та літні батьки, допомогти яким можна за цими реквізитами:

Монобанк: 4441114420335646 – Зоряна Стельмах;

ПриватБанк: 5168757403122528 – Інна Варениця.

Популярне на VOGUE