Енологія, або наука про вино, сьогодні вийшла за межі вузького кола сомельє й професіоналів індустрії, ставши предметом набагато ширшого інтересу.
Сьогодні хоча б трохи знатися на винах не тільки модно, але й корисно. З одного боку, завжди буде про що поговорити під час світських small talks, коли теми погоди й коронавірусу себе вже вичерпали, а з іншого — почуватися впевнено у винарні завжди приємно.
Разом з компанією Artwinery ми започаткували цикл матеріалів, присвячених королям енології — ігристим винам. Тепер ви точно знатимете, що таке класичний метод Шампенуа, хто його застосовує в Україні, які шато варто відвідати, коли кордони знову відкриють, і як на продаж ігристих вин вплинув карантин.
[QUIZ id=10;]