Неймовірно, але факт: Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе зараз у романтичних стосунках

Life
20 квітня 2023

Здається, чутки про те, що Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе зустрічаються, — правдиві.

Кайлі Дженнер на Vanity Fair Oscar Party 2023

Після кількох тижнів спекуляцій про стосунки майже мільярдерки та лауреата премії "Оскар" людина, наближена до зірок, розповіла в коментарі Entertainment Tonight, що вони дійсно пара. Також інсайдер додав, що їхні стосунки розвиваються спокійно та неспішно: "На цей час вони зберігають у своїх стосунках певну невимушеність. Це несерйозні відносини, але Кайлі подобається проводити час з Тімоті та дивитися, куди це все приведе".

Тімоті Шаламе на Vanity Fair Oscar Party 2022

Потім співрозмовник відповів на питання, яке хвилювало всіх минулими вихідними, а саме, чому Кайлі та Тімоті не були разом на Coachella. Інсайдер сказав, що Кайлі Дженнер вирішила, що "вона не хоче оприлюднювати стосунки з Тімоті" прямо зараз. Окрім того, вона "просто хотіла розслабитися та повеселитися зі своїми друзями".

Зрештою, інформатор зазначив, що роман з Тімоті Шаламе — "новий і захопливий" досвід для Кайлі, він "справді легкий та веселий, тому що значно відрізняється від інших чоловіків, з якими в неї були колишні стосунки". Водночас ані Кайлі, ані Тімоті не підтверджували та не спростовували факт того, що вони зустрічаються.

Популярне на VOGUE