В Каннах відбулася гучна прем'єра стрічки "Вбивці місячної квітки"

На Каннському кінофестивалі пройшла прем'єра одного з найочікуваніших фільмів програми — нової стрічки Мартіна Скорсезе "Вбивці місячної квітки". На червоному хіднику у цей вечір зібралися не тільки зіркові виконавці головних ролей — Леонардо Ді Капріо, Роберт Де Ніро та Джессі Племонс, але й зіркові гості. Серед них — Кейт Бланшетт у сукні Louis Vuitton, Наомі Кемпбелл в Valentino Couture, Сальма Гаєк у сукні Alexander McQueen осінь/зима 2023.

Kеонардо Ді Капріо, Мартін Скорсезе, Роберт де Ніро

Кейт Бланшетт

Сальма Гайек

Наомі Кемпбелл

Кірстен Данст і Джессі Племонс

"Вбивці місячної квітки" — картина, робота над якою розпочалася ще п'ять років тому. Це екранізація однойменного документального бестселера журналіста Девіда Гренна 2017 року. В стрічці йдеться про розслідування серії смертей у індіанському поселенні в графстві Осейдж у 20-ті роки XX століття. Ці загадкові смерті були пов’язані з відкриттям родовищ нафти на цій території, що насправді відбулося в ті часи на землях корінних американців.

"Вбивці місячної квітки" — шоста спільна робота тандема Мартіна Скорсезе й Леонардо Ді Капріо. Знімали стрічку в Оклахомі, а компанію Ді Капріо в кадрі склали Роберт Де Ніро, Брендан Фрейзер та Джессі Племонс. Драматична і похмура, стрічка розповідає про темну, майже не досліджену главу американської історії, пише Variety. Cимволічно, що це перший фільм Скорсезе в Каннах з 1986 року — відколи на фестивалі було представлено його фільм жахів "Після роботи", який приніс йому звання найкращого режисера.

В Каннах "Вбивці місячної квітки" викликали найбільший резонанс серед усіх прем'єр — стоячі овації після показу тривали 9 хвилин. Фільм Мартіна Скорсезе виходить у світовий прокат 6 жовтня.

Популярне на VOGUE