Дивимося перший трейлер фільму "Джокер. Божевілля на двох"

Режисер Тодд Філліпс представив довгоочікуваний трейлер фільму "Джокер. Божевілля на двох". Перші його сцени переносять нас у психіатричну клініку Аркхем, де, як пам'ятає глядач, ми попрощалися з Джокером (Гоакін Фенікс) у першій частині фільму. Саме там Артур Флек зустрічається з іншою пацієнткою (так, це Гарлі Квінн у виконанні Леді Ґаґи). Після випадкової зустрічі в коридорах в'язниці вони шалено закохуються і планують вирватися, щоб захопити світ.

"Я скажу тобі, що змінилося, — каже Джокер у трейлері. — Я більше не один — ось про що ми маємо говорити!" Гарлі Квінн стає музою та напарницею Джокера, і у трейлері ми бачимо, як вона малює собі червоною помадою фірмову усмішку Джокера. Назва нового фільму відсилає до відомого медичного терміну Folie à Deux — він означає ідентичний або схожий психічний розлад, який вражає двох або більше осіб, зазвичай членів однієї сім’ї. Таким чином режисер ніби натякає нам, що психічний розлад Джокера пошириться і на Гарлі Квінн...

Фото: Variety

Нагадаємо, перша частина "Джокера" вийшла 2019 року та стала першим фільмом з рейтингом R, який подолав позначку в мільярд доларів і отримав 11 номінацій на "Оскар", зокрема як найкращий фільм. А Гоакін Фенікс взяв "Оскара" за роль Артура Флека. Друга частина виходить у прокат 5 жовтня 2024 року.

Популярне на VOGUE