До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тріумф італійської моди на Венеційському кінофестивалі

Кінематограф завжди був ідеальним плацдармом, що допомагає модним маркам підвищити свою популярність. Наприклад, розквіт італійської кіноіндустрії в 60-х роках, флагманом якого стала римська студія "Чинечитта", спричинив підвищення інтересу до італійської моди. Голлівудські кінозірки тих років були змушені проводити багато часу на зйомках і радо поповнювали свої гардероби одягом місцевих дизайнерів.​
Venice Film Festival
Сегодня кинематограф снова стал площадкой для демонстрации лучших нарядов итальянских мастеров. Один из ярких примеров – Венецианский кинофестиваль, который начнется 30 августа. Фаворитами его красной дорожки из года в год становятся итальянские Дома моды, среди которых Alberta Ferretti, Giorgio Armani и Dolce & Gabbana.

Емма Стоун в Valentino
Італійка Альберта Ферретті як ніхто інший знає толк у правильних сукнях для червоних доріжок. Під час Венеційського кінофестивалю її вбранню віддають перевагу актриси Міа Моретті і Сара Фельбербаум, моделі Алессандра Амброзіо, Лія Кебеде і Констанс Яблонські, яка на острові Лідо встигла продемонструвати відразу дві сукні будинку Alberta Ferretti.
Алессандра Амброзио
Алессандра Амброзіо
<b>gallery-4225-5</b>
У 2014 році особливою популярністю на Венеціанському фестиваі користувалися сукні з лінії Armani Prive откутюр, яку Джорджіо Армані раз на півроку демонструє в Парижі. Канадська актриса Сара Гадон мала вигляд казкової феї – вона вибрала кремове плаття, розшите блискучими нитками, з колекції Armani Prive осінь-зима 2013/2014. Її колеги Зої Кравіц та Луїза Раньєрі навпаки зробили вибір на користь вбрання яскравих насичених відтінків.
Сара Гадон
<b>gallery-4227-5</b>
Без вбрання дуету Dolce & Gabbana рідко обходиться важлива червона доріжка. На церемонії відкриття фестивалю кілька років тому модель Бьянка Балті продемонструвала сукню, розшиту трояндами з оголеними плечима. Також у різні роки фестивалю можна було побачити і знаменитий горох Dolce & Gabbana, і хіт колекції Fall / Winter 2014 року – принт з ключами.
Бьянка Балти
Б'янка Балті
<b>gallery-4228-5</b>
Вбрання авторства Міуччі Пради найліпше можна було розгледіти на презентації короткометражки Somеbody у рамках циклу Miu Miu Women's Tales. На прем'єру міні-фільму прийшли подруги бренду Кірстен Данст, Дакота Феннінг, Кейт Мара і Ліна Данем. Усі вони в цей день обрали сукні Prada та Miu Miu.
Кейт Мара
Кейт Мара
<b>gallery-4229-5</b>
На червоній доріжці у Венеції були помічені й сукні інших не менш відомих італійських марок. Так, Емма Стоун вибрала вбрання пляшкового відтінку Valentino для церемонії відкриття, прихильниця Louis Vuitton Шарлотта Генсбург лише одного разу проміняла одяг свого друга Ніколя Жескьєра на не менш ефектний наряд Anthony Vaccarello, а Крістіана Капотонди ризикнула з вибором строкатої сукні Marni.
Эмма Стоун
Емма Стоун
<b>gallery-4230-5</b>
Читайте також:

Колір осені за версією Pantone: стриманий сірий

Лучшие платья Tony Award 2017

Реклама

Лучшие наряды церемонии CFDA Awards 2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.