До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Затишний трикотаж у колекціях українських брендів

Буквально через місяць настане вже весна, але поки що треба трохи потерпіти холодну лютневу погоду. Щоб цей період минув легко та комфортно, пропонуємо запастися затишним трикотажем, який можна носити щодня. Vogue.ua зібрав найгарніші та найтепліші в'язані образи в колекціях українських брендів — від балаклавиBevza до трикотажного сетаMarsego.

Marsego
Marsego

Реклама

J'AMEMME

За стильним та ефектним трикотажем — пряма дорога до українського бренду J’amemme. У зимовій колекції марки представлено широкий вибір м'яких, теплих і приємних до тіла матеріалів. Придивіться до молочного светра вільного крою з великими косами, який складе ідеальну пару джинсам або широким штанам. Для жіночного та елегантного образу вибирайте трикотажний спідничний костюм у "рубчик" з довгими рукавами, а для модних streetstyle-образів — обʼємний шарф, який є одним з головних трендів цього сезону в гардеробах it-girls.

BEVZA

Знайти затишні трикотажні речі, які складуть основу гардеробу, можна в колекції Bevza. Трикотажні боді можна носити зі штанами з низькою посадкою, відкриваючи спокусливі ділянки стегон, в'язані жилети складуть пару сорочкам маскулінного крою і спідницям у довжині максі, а светр у патріотичному жовто-блакитному кольорі можна комбінувати з улюбленими джинсами. Крім того, зігрітися цієї зими бренд пропонує за допомогою балаклави у різних відтінках — від яскраво-червоного до складного сірого.

O.TAJE

Український бренд трикотажу O.TAJE випустив новий дроп теплого вбрання. Капсула "Aboutyou" побудована на трьох головних, на погляд бренду, складових жіночого одягу: комфорт, стиль і відчуття власної особливості. Нова колекція за традицією створена з м’якого трикотажу, у спокійних, затишних кольорах і має базовий крій. Прості силуети прикрашені витонченими деталями, як-от вирізи, коміри, кишені і фурнітура. До дропу увійшли два в’язані сети з топом і шортами у базових природних кольорах, тепле комфортне пончо, боді на блискавці з відкладним коміром та прикраса домашнього образу — подовжений об’ємний джемпер із в’язкою косами. Важлива відмінність капсули – те, що речі можна легко інтегрувати у повсякденний гардероб як базу, а не тільки носити вдома.

MARSEGO

Без зайвих деталей та зі ставкою на комфорт — такою вийшла нова трикотажна колекція Marsego. На відміну від попередніх колекцій бренду, ця капсула більш розслаблена, з вільними силуетами та м’якими затишними текстурами. До неї увійшли костюми, светри та шарфи з логотипом бренду, які зігріють вас у холодний період та залишаться в гардеробі ще на багато сезонів. Трикотажна колекція виконана в базових кольорах — сірому, бежевому, чорному, білосніжному та ніжно-рожевому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.