До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час відважних: найсміливіші образи від українських дизайнерів

Початок року — слушна нагода, щоб спробувати щось нове і вийти за межі звичного. Заходитися експериментувати зі стилем можна разом з українськими брендами, які в одному зніманні зібрав фотограф Алекс Дані і його команда.

Жакет Jacob Lee, бра й лосини Gucci

Автори знімання зробили ставку на одночасно практичні й ефектні речі, які, з одного боку, абсолютно самодостатні, а з іншого — легко поєднуються між собою. Цього року нам не обійтися без білосніжної двійки, під якою завжди можна заховати блискучий топ чи сукню в білизняному стилі карамельного відтінку; костюма з екошкіри на щодень; картатого пальта і, звісно, косухи. Щоправда, стиліст проєкту вибирає її вкорочену версію, а ось поєднувати пропонує з обтислими топами й спідньою білизною.

Реклама
Костюм Motrya, сумка Gucci
Жакет MM6 Maison Margiela, аксесуари Private Policy
Костюм SIXSENSES, хустка OLIZ
Жакет Jacob Lee, топ TTSWTRS, штани MM6 Maison Margiela, окуляри Gucci та аксесуари Vesna Accesories

Добір брендів для цього знімання теж доволі цікавий. Бренд MOTRYA, наприклад, вже понад п’ять років працює з екошкірою і вміє шити з неї абсолютно все, у пошуках ідеальної посадки варто вирушити до SIXSENSES, а SEROTONINN в останній колекції спробували переосмислити образ сучасної українки й у них це вийшло. Аксесуари тут також відіграють вагому роль — на прикраси VESNA ACCESORIES надихнули self-made дівчата і це відразу впадає в око, а шовкові хустки OLIZ вподобає той, кому важливо додати до власного образу щиро українських нот, адже у власних колекціях марка поєднує національні традиції, мистецтво і сучасну моду.

Боді TTSWTRS, сумка та взуття Gucci, сережки MM6 Maison Margiela
Пальто Serotoninn, аксесуари Vesna Accesories, взуття Gucci
Жакет SIXSENSES, топ і взуття Gucci
Жилет Heliot Emil, шарф Oliz, аксесуари Vesna Accesories
Сукня Serotoninn, взуття Jil Sander
Костюм Motrya, сумка Gucci

Модель: Mari Zubstsova

Стиліст: Evgeniya Bakumenko

Макіяж: Olya Dyadyun

Фото: Alex Dani

Асистент: Khrystyna Yermak

Креативний директор: Лера Манзюк

Особлива подяка: Fizika

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.