До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний тренд — заправляємо джинси в чоботи

Прийшла весна, проте нестабільний температурний режим на вулиці ще спостерігатиметься щонайменше місяць. Засмучуватися не варто, адже саме звільнився час, щоб приміряти знов модний тренд — заправити улюблену пару джинсів у чоботи або черевики. У сезоні весна-літо 2020 актуальна тенденція стосується не тільки джинсів-скіннів, а й вільних і розслаблених пар, які збиратимуться "гармошкою", надаючи образу невимушеності.

Prabal Gurung

Модний тренд можна простежити в нових весняно-літніх колекціях дизайнерів. Так, Prabal Gurung пропонують джинси-карго скомбінувати з яскравими козаками й трикотажною майкою, Rejina Pyo і Y / Project заправляють джинси в стилі печворк у високі чоботи, а Philosophy di Lorenzo Serafini поєднують пряму модель з ковбойськими черевиками.

Реклама
Rejina Pyo
Philosophy di Lorenzo Serafini
Y/Project

Героїні streetstyle-хронік також підтримали актуальний тренд, щосили демонструючи як правильно заправляти джинси в чоботи або черевики цієї весни. Vogue.ua зібрав 10 актуальних образів модниць.

<b>джинсы в сапогах</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.