До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Верхній одяг зі спущеними плечима – модний тренд сезону осінь-зима 2022/2023

Верхній одяг займає головну позицію в гардеробі з настанням холодів, змінюються лише модні тенденції. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 дизайнери зробили ставку на м’які та похилі плечі. У колекціях з’явилися пальта зі спущеною лінією плечей, пуховики з круглими плечима, маскулінні бомбери, ніби запозичені з гардероба бойфренда, а також шуби зі штучного хутра з похилими рукавами. Vogue.ua зазирнув в осінні колекції брендів і зібрав наймодніший верхній одяг цього сезону.

Courreges

Модну тенденцію на верхній одяг з похилими руками, що відсилає до стилю 1930 років, ми бачили на всіх Тижнях моди — від Нью-Йорка до Парижа. Так, Courreges представили коротке пальто з рукавами на кшталт кажана, яке марка пропонує носити зі шкіряними ботфортами. Тим часом у Dries Van Noten показали теплий пуховик-ковдру, що ніжно обіймає плечі, а Tory Burch освідчилися в любові вовняному пальту-бушлату зі спущеними плечима, яке легко римувати з повсякденним гардеробом.

Реклама
Dries Van Noten
Tory Burch
Isabel Marant

Якщо ви зазвичай відмовлялися від верхнього одягу з похилими рукавами, вибираючи зрозумілі й класичні силуети, то цього сезону настав час спробувати модну тенденцію. Про актуальність тренду свідчать колекції Simone Rocha, Louis Vuitton, Loewe, Saint Laurent, Dolce & Gabbana та інших брендів. Так, Ентоні Ваккарелло та Джонатан Андерсон показали максіпальта з об’ємними плечима, Ніколя Геск’єр зробив ставку на безформні короткі пальта, а творчий дует Стефана Габбана й Доменіко Дольче спустили лінію плечей на верхньому одязі майже до ліктів.

Zero + Maria Cornejo
Simone Rocha
Dolce & Gabbana

Якщо ви все ще сумніваєтеся, купувати чи ні верхній одяг зі спущеною лінією плечей, то подумайте про велику перевагу в стилізації образів. Так, завдяки просторому силуету й широким рукавам ви легко зможете грати в багатошаровість у холодний період. Поєднуйте пальто з об’ємними светрами та діловими брючними костюмами, джинсами й спортивними худі, сукнями з об’ємними рукавами й водолазками. У вас не буде обмежувального чинника верхнього одягу під час складання модних осінніх образів, що вже свідчить про правильну інвестицію у ваш стиль.

Saint Laurent
Louis Vuitton
Loewe

Vogue.ua зібрав наймодніший верхній одяг зі спущеними плечима цього сезону осінь-зима 2022/2023.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.