До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Валентинів день: напівпрозорі сукні

У новому весняно-літньому сезоні 2022 у світ софітів вийшли сміливі й зухвалі образи. Неабияк скучивши за вечірками, дизайнери ставлять ставку на напівпрозорі сукні, прикрашені стразами, камінням і пір’ям. Напередодні найромантичнішого свята року vogue.ua зібрав найкращі з них.

16Arlington
Versace

Особливої уваги бренди надали блискучим моделям чорного кольору. Такі сукні можна знайти в колекціях Versace, Alaia, 16Arlington і Khaite. Дизайнери доповнили свої витвори асиметричними деталями, вирізами й комірами галтер, ультрапопулярними цього сезону. За допомогою чуттєвих і жіночних варіантів з ніжного шовку, шифону й органзи можна справити якнайкраще враження та створити святковий настрій для себе і своєї другої половинки.

Реклама
Alaia
Khaite

Valentino і Alexander McQueen зробили ставку на нестандартний відтінок — лимонно-жовтий. Романтичні й струмливі силуети таких суконь мають дещо провокаційніший та ефектніший вигляд завдяки напівпрозорим фактурам. Цей колір знайшов своє втілення на сукнях довжини міді й максі, прикрашених бантами, шлярками і, звісно, ніжною флористичною аплікацією.

Valentino
Alexander McQueen

David Koma продемонстрували власну інтерпретацію на головний колір цього року за версією Pantone — Very Peri. Лілова максісукня з розрізом, розшита лелітками, — мабуть, найкращий варіант для романтичного образу. За моделлю в базовому нюдовому відтінку радимо звернутися до Givenchy. Бренд стилізував сукню з легінсами й полуботками на платформі.

David Koma
Givenchy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.