До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: поради українських дизайнерів

Vogue.ua дізнався в українських дизайнерів, у чому вони радять зустріти цей Новий Рік.

Bevza

"Новий рік – відмінний символічний привід почати все з чистого аркуша. Я завжди пропоную зустрічати це свято в білому. Загадати найамбітніші бажання та вперед до "нового" життя!", – радить дизайнер Світлана Бевза та вибирає плаття з колекції Bevza весна-літо 2018, яке також можна поєднувати з топом, що імітує армійський бронежилет.

Реклама
Bevza
elenareva

"Найкраще вбрання для дівчини – це щастя, носіть його, не знімаючи! А щастя прекрасно можна доповнити червоним платтям довжини міді. Воно підкреслить магію жіночності та сексуальності", – ділиться своїми секретами ідеального Нового року Олена Рева.

elenareva
Paskal

"Я б вибрала шифонове плаття з нашої круїзної колекції, всипане сріблястим горошком. Воно легке, грайливе, що не сковує рухи та створює відчуття свята і чаклунства", – дизайнер Юлія Паскаль голосує за жіночність та романтику.

Paskal
Lake Studio

"Зустріти Новий рік ми запропонували б у нашому платті з блакитного шовку каді. Під нього легко підібрати аксесуари – до прикладу, брошки ювеліра Анастасії Олейнікової, яка створила прикраси для всієї зимової колекції Mysterious Lake. Топ також можна поєднувати з шовкової комбінацією для ефекту багатошаровості та після свят носити його з більш повсякденними речами", – коментують Олеся Кононова та Анастасія Рябоконь.

Lake Studio
Litkovskaya

"Я не з тих людей, хто зважає на календар чи передбачення, щоб обрати одяг. Кожен день – це пригода, й речі повинні бути відображенням твого настрою, повинні приносити задоволення, повинні допомагати літати та пурхати. Але все-таки Новий рік – це особливий час. Спеціально для нього ми створили таку ж особливу червону сукню. Я вірю, що вона стане тією силою, яка, як магніт, притягне до своєї власниці тільки найкраще та бажане", – поділилася Ліля Літковська з Vogue.ua.

Litkovskaya
Bobkova

"Шовковий комбінезон Bobkova для новорічної ночі – рішення для дівчини, що не має наміру нудьгувати та дивитися телевізор. Крій вільних кюлотів та глибокий виріз – танцювати до ранку у ньому дуже зручно", – розповідає Христина Бобкова.

Bobkova
Blood & Honey

"Спеціально до новорічних свят ми випустили капсульну колекцію суконь – насичені відтінки, драпірування та сексуальні деталі на зразок високих розрізів допоможуть створити образ, що запам'ятовується", – коментує Лідія Пфайфер.

Blood & Honey

Читайте також:

Сезон вечеринок: 25 нарядных клатчей на любой вкус

20 пальто, которые наряднее платьев

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.