До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: 3 безпрограшні ідеї

Останні півтора місяці Vogue.ua активно розповідав, у чому зустріти Новий рік, які аксесуари вибрати і що робити, якщо сукню все-таки не хочеться одягати. У цьому матеріалі ми зібрали 3 безпрограшні ідеї, які точно не підведуть в головну ніч року.​Michael Kors Holiday 2017

Блискуча сукня

"У сучасному житті занадто багато болю і зла, тому одяг повинен вселяти оптимізм", – сказала за лаштунками весняно-літнього шоу дизайнер Вікторія Бекхем. З нею неможливо не погодитися, особливо напередодні Нового року. Більше найбільш блискучих суконь – за посиланням.

Реклама
Вишуканий жакет

Жакет із жаккарду, оксамиту або шовку – альтернатива сукні. Навіть комплекту з джинсів і білої футболки така річ додасть правильну дозу святковості. Більше жакетів – за посиланням.

Оксамитова сукня

Оксамитову сукню варто вибрати, якщо хочеться в новорічну ніч щось яскраве, адже цей матеріал особливо гарний у парі з глибокими дорогоцінними відтінками рубіна або сапфіра. Більше про оксамитові сукні – за посиланням.

Читайте також:

Свіжий погляд: 6 образів для новорічної ночі

У чому зустріти Новий рік: поради українських дизайнерів

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.