До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: брючний костюм

Брючний костюм — універсальний солдат у будь-якому жіночому гардеробі. Щоб відчути святковий дух, не обов’язково вибирати сукню — костюм впорається із цим завданням не менш ефектно. Vogue.ua зібрав найстильніші брючні костюми в колекціях осінь-зима 2021/2022.

Alexander McQueen
Elie Saab

Цього сезону дизайнери відмовляються від чорних костюмів на користь прикрашених несподіваними елементами й принтами або виготовлених у яскравих відтінках. Зокрема, в осінньо-зимовій колекції Alexander McQueen продемонстрували костюм з приталеним жакетом, що має нейлонові рукави. Вони створюють силует, подібний до порцелянової статуетки. Elie Saab же зробили вибір на користь вічно модного принту polka dot. Ще однією помітною подіумною тенденцією стали брючні костюми нейтральних відтінків. Білий можна знайти в Coperni, молочний — у Sportmax, а якщо ви в пошуках ефектного, але не надто яскравого вбрання, радимо звернутися до Off-White. Металізований костюм-трійку найкраще доповнити аксесуарами в тон.

Реклама
Coperni
Sportmax
Off-White

Не втрачає своєї актуальності й класичний червоний. М’який оксамит, як у колекції Gucci, бренд радить доповнити шкіряним чокером з ланцюжком. Burberry ж зробили ставку на чистий крій і асиметричні елементи, доповнивши костюм золотими торочками на манжетах жакета. Такий костюм можна носити як з ошатними блузами, так і з базовими однотонними водолазками.

Gucci
Burberry

Головними фаворитами року, що добігає кінця, стали костюми з приталеними жакетами, які замінили піджаки oversize в списку трендів. Такі моделі можна побачити в колекції Givenchy: жакет пляшкового кольору краще доповнити костюмними штанами зі стрілками такого ж відтінку. Versace показали костюм, повністю прикрашений упізнаваним принтом. Щоб зробити образ ще ефектнішим, римуйте його з аксесуарами, як-от сумка чи взуття на платформі, що повторюють візерунок костюма.

Versace
Givenchy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.