До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найзатишніші сукні в колекціях весна-літо 2022

Попереду ще один місяць зими, зазвичай найхолодніший у наших широтах, а це означає, що без затишних і теплих речей тут не обійтися. Пропонуємо вибирати м’які в’язані сукні з довгими рукавами, щоб не тільки з комфортом, а й стильно провести холоди. Вибирати трикотажні сукні цього разу ми радимо вже з нових колекцій весна-літо 2022, у яких представлені мінімалістичні силуетні варіанти в нейтральних відтінках, теплі моделі довжини міні, а також сукні з яскравими принтами і незвичайним декором.

Bottega Veneta

Трикотажна сукня з довгими рукавами — ідеальний партнер, щоб елегантно провести січень і лютий. У ній ви можете піти на ділову зустріч, повечеряти з друзями або вирушити на вечірку, додавши потрібні прикраси. Щоб точно не помилитися з моделлю сукні, придивіться до позачасових варіантів у чорних і білих відтінках: силуетного фактурного образу Balenciaga, струмливої м’якої сукні Proenza Schouler або варіанта довжини максі Victoria Beckhan, що витончено повторює контур фігури. Кожна з цих суконь слугуватиме вам вірою і правдою не один сезон і точно не вийде з моди.

Реклама
Balenciaga
Proenza Schouler
Victoria Beckhan

Якщо ж вам хочеться придбати яскравий образ, який поліпшуватиме настрій у сіру погоду, то радимо зробити ставку на сукні в життєрадісних і позитивних кольорах. Це може бути яскраво-червона мінісукня Givenchy з грайливими шлярками, трикотажне міді з принтом tie-dye, в’язаний варіант кольору лимона Bottega Veneta, а також складноскроєна сукня Jonathan Simkhai зі смугастим візерунком. Не менш ефектний вигляд мають теплі сукні з довгими рукавами з декором. Наприклад, лаконічна темно-синя сукня Gabriela Hearst з ушитим різнокольоровим камінням.

Altuzarra
Givenchy
Jonathan Simkhai
Gabriela Hearst
Petar Petrov

Vogue.ua зібрав 10 модних трикотажних суконь з довгими рукавами, які можна носити вже нині.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.