До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити вкорочені жакети цієї осені

Поки ще не надто холодно, саме час одягнути вкорочений жакет, який матиме не менш цікавий вигляд, ніж подовжені маскулінні моделі. У колекціях брендів сезону осінь-зима 2019/2020 представлені різні варіанти жакетів до талії: з костюмної сірої тканини в дрібну смужку зі збільшеною лінією плеча, елегантні силуетні моделі, що нагадують фрак, з урочистого оксамиту або в лаконічну клітинку.

Acne Studios осінь-зима 2019/2020

Жакети вже не перший сезон займають провідну позицію на модних подіумах. Цієї осені дизайнери продовжують оспівувати вкорочені моделі з геометричною лінією плеча. Acne Studios зробили ставку на костюм зі штанів-бананів і вкороченого жакета, рукави якого бренд пропонує заправляти у високі шкіряні рукавички. Oscar de la Renta комбінують жакет в клітинку "гленчик" з монохромним комбінезоном, а Flow the Label додали жакет з чоловічою лінією плеча до вільних штанів з накладними кишенями, шовкової блузи і доповнили ансамбль армійськими черевиками. Тим часом у колекції Alessandra Rich з'явилися елегантні чорні жакети, схожі на фраки.

Реклама
Oscar de la Renta осінь-зима 2019/2020
Flow the Label осінь-зима 2019/2020
Alessandra Rich осінь-зима 2019/2020

Історія вкорочених жакетів продовжилася і на вулицях головних столиць моди. Streetstyle-зірки охоче вдягають цей елемент гардероба як на голе тіло замість блузки, так і на затишні водолазки і бавовняні сорочки. Дівчатам сподобалося – і вони продемонстрували цікаві комбінації жакетів зі шкіряними штанами або кюлотами, в дуеті з денімом або вдягнені на струмливі сукні.

<b>стрит жакеты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.