До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тропічний принт в колекціях весна-літо 2021

З приходом літнього тепла відчайдушно хочеться носити вбрання, всипане квітковими візерунками. Цього літа, крім романтичних суконь з польовим розсипом, образів з великими бутонами, топів з квітковою вишивкою і брюк з мальовничими розводами в дусі великих художників, бренди пропонують звернути увагу на тропічні принти. Пальмове листя, зелене листя, птахи з яскравим оперенням і незвичайні квіти джунглів знову надихнули дизайнерів на створення образів у тропічній естетиці. На розслаблених сукнях, елегантних костюмах і романтичних спідницях розцвіли квіти лотоса, гібіскуса, стреліції, жасмину, бугенвіллії і геліконії. Пропонуємо подивитися на найкращі образи і придивитися для себе стильний образ вихідного дня.

Valentino

На противагу монохромній кольоровій палітрі, яка особливо актуальна в сезоні весна-літо 2021, дизайнери пропонують вибирати ефектні тропічні принти. Листя папороті, переплетення ліан і зображення абстрактних квітів неодмінно подарують відчуття розслабленості і піднімуть настрій у спекотну погоду. Найкрасивіші сукні з тропічними паттернами цього літа можна знайти в колекції Valentino. П'єрпаоло Піччолі представив серію образів у різних відтінках, прикрашених квітами гібіскуса. За найбажанішим брючним ансамблем варто вирушити до Zimmermann — бренд має у своєму арсеналі розслаблені штани і сорочку з принтом яскравих птахів і рослинності джунглів. Створюючи курортний образ, пропонуємо шукати натхнення в колекції Lanvin, а з приводу вбрання для побачення — звернутися до Tom Ford.

Реклама
Zimmermann
Lanvin

Tom Ford
Valentino

Vogue.ua зібрав 10 речей з візерунками тропіків, які освіжать літній гардероб.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.