До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пулінг — наймодніший трикотаж нової весни

На модних подіумах завжди можна помітити макротенденції: мініспідниці, вирізи і яскраві кольори. Але саме вони визначають кожен сезон і рік. Навесні 2022 року ми побачимо не лише штани з низькою посадкою, а й трикотаж з фантазійним візерунком, виконаний у техніці пулінг.

Jonathan Simkhai, весна-літо 2022

Пулінг — це техніка, за якої одну пряжу фарбують у два або більше кольорів, які повторюються по всій довжині. Залежно від того, скільки кольорів використовується, отриманий "космічний" візерунок може бути різним. Поява цього трикотажного тренду, який іноді називають "тай-дай для трикотажу", доводить старе прислів'я про те, що видатні уми думають однаково.

Реклама
Missoni, весна-літо 2022

На минулих Тижнях моди Eckhaus Latta, Jonathan Simkhai, Bevza, Missoni та Philosophy di Lorenzo Serafini були серед тих брендів, які зробили ставку на трикотаж фантазійного забарвлення для своїх колекцій. Модельний ряд охоплює все: від пуловерів до суконь, і дизайнери одностайні в тому, що будь-який образ буде настільки ж яскравим, як і теплим. Як приклад, можна взяти поєднання синього з його відтінками, як у Bevza, яскраві різнокольорові светри і сукні, як у Missoni, і светри з вирізом від Jonathan Simkhai у прохолодних відтінках заходу сонця.

Philosophy di Lorenzo Serafini, весна-літо 2022

Попри те, що цей фантазійний тренд буде на піку популярності саме навесні, індустрія вже пропонує безліч ітерпретацій, щоб зробити закупи просто зараз і випередити тренд.

Bevza, весна-літо 2022

Vogue.ua зібрав 6 трикотажних речей, виконаних у техніці пулінг, у які варто інвестувати цього січня.

Текст: Rachel Besser

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.